fremside fotball

klatrepark

Idrottslaget jobbar for tida med å byggja klatrepark like ved kunstgrasbana på Bjørgum. Klatreparken skal vera eit aktivitetstilbod for born og unge frå 4 til 15 år, og me håpar mange vil ha glede av den framover. Det vil og bli sett opp bord og benkar med overbygg i tilknyting til anlegget. Klatreparken vert levert av Førdefirmaet Klatrejungel (www.klatrejungel.no).
Eit område der som tidligare var en jordvoll aust for kunstgrasbana, er det iløpet av sommaren vorte flytta store mengder jord og køyrt til stein. Slik at me no har eit ferdig planert område på ca. 1200m2 klar til både klatrepark og evt. tilhøyrande grindbygg. Arbeidet er utført av lokale ildsjeler og idrettslaget. Klatreparken er forventa å stå ferdig i løpet av sommaren/hausten 2020.

Det er ynskjeleg at medlemmer og folk i grenda er med å bidrar til at me får ferdigstilt dette flotte og etterlengta prosjektet på Bjørgum. Både Vekselbanken og Sparebanken Vest har gitt oss midlar, men me har fortsatt ein lang veg å gå til me er i mål. Visst alle bidrar(valfri sum), er me veldig takknemlege for det.

VIPPS: Bjørgum IL – klatrepark 578338

Del dette gjerne med familie og venner.

Mvh Styret

Facebook

Hovedsponsor

vekselbanken

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Besøksadresse:

Tjørnahaugane
5709 Voss

Postadresse:

Postboks 279
5702 Voss

Kontakt:

Epost: post@bjorgumil.no

Webdesign © 2013-2019 av Web Norge